Monday, December 31, 2012

# 2012 :)

Assalamualaikum ..

    Setelah begitu rmai menghapdet pasal new year yg akan datang tak lama lagi ni.. Aku nak update psal tahun yg akan di tinggalkan iaitu 2012 :)

    Mmg aku pernah kata tahun aku benci.. Tahun malang.. Tahun sial.. Tahun terok.. Tapi hakikatnya aku kena tarik balik smua kata2 aku tu.. Astaghfirullah.. Huhuhuhuhu..

    Pasai apa aku penah ckp smua tu? Meh nak story satu2.. Hehehhe.. First skali ? Herm.. Tak igt lah.. Tapi aku nk tulih jugak ! HAHA.. Apa yg aku igt ialah.. Masa mula2 masuk.. Depa kata nk kena rombak kelas.. Asing laki pompuan.. And I was like.. "Damn ! WathaaaaHell??" Huhu ! Pasaipa? Buad srupa xkenai.. Paham2 sniri la en? HAHA..

~Facepalm~ (/_-)m~
     Lagi, pasai kenai rombak group tasmi'.. Elok2 aku dok ngn PakDan kesayangan aku tu.. Tak pashai2 aku kena pi group Ustad Anuar.. Group last skali plak tu ! Huaaaaaaaa.. Wlaupun aku rajin cari pasai*buadgila ngn PakDan a.k.a Ustaz Muhd Syahidan b Musa :) .. Yerp , bez wo group kami.. Bak kata ustad.. Group kami RockNRoll :)) HAHA.. Merepek ja keja beliau kan? Tapi , beliau la satu2nya ustad yg slalu slowtalk ngn aku.. :D .. Cara dia ckp mmg slalu mkn dalam arr.. Aku ngaku mmg penah kutok mcm2 kat dia... Tapi nak buat cmna.. Kot mna pon aku kutok ka maki dia.. Hat betoi pon last2 tala kat dia jugak kot mna pon.. Huhuh.. Ni la dia.. Ustad Tasmik kesayangan aku.. HAHA !
Hambaallah Muhdsyahidanmusa
~IniLahParkJieDan~
    Lagi apa ekk? Pasai aku sniri yg xpuaih hati ngn senior pompuan f5.. Ntah, merepek aje ar depa tuh.. Ckp xsrupa bikin.. Aku tak nafikan mmg ada yg berhati mulia dan berpekerti indah .. *sasteqabaqhang!* .. Major mereka tersgtlah annoying buat aku.. Pengakuan tulus ikhlas dari hati yg suci dan murni.. Aku mmg xsempurna.. Itu hanya pndangan aku sorg.. Kalau ampa punya pandangan aku xtauu dan xmau nak amek tau... HAHA..

    Okaayy.. Sudah la tu bab2 teruk.. Ada satu lagi.. Aku malas nk crita sbb berkaitan ngn LELAKI... So, aku nak abaikan bab tu.. Skrg aku nk story pasai yg indah2 plak kayy..  Mari2.. Hehehe.. Err...

~LoveLoveLove~
     Along aku kawennn !!! Yeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. !! HAHA, Alhamdulillahh.. Mashitah Hanim bt Ahamad , telah bernikah dgn pasangannya Muhammad Nazri b Said pada 25th May 2012.. *BirthdayKayEn*

~2ndJune2012~
     Oraitt.. Pasai kes rombak kelas tu.. Last2 xjadi sbb dalam sistem MARA tidak membenarkan situasi akademik yg sedemikian.. Alhamdulillah la.. Huhuhuh.. Then , budak laki plak yg dirombak,.. So just budak pompuan ja yg stay.. :D Yeah ! .. Kemudian , dpt tmpt duduk depan skali.. Ngn KakLong yg sgt rajin mencubit paha aku sbb aku gheja lentok ja lam kelaih.. Thanks KayeLL.. HAHA :* .. Lagi lagi.. 

    Herm.. Yeaaa.. Tahun ni.. Agak rmai wish aku time Birthday aku ! Mmg mcm budak2 sikit kadang2.. Bab birthday mmg aku sensitip sikit.. Hahahaha.. Kalau bleh nk smua org bg hadiah kat aku tetiap tahun.. *AMBOI !* .. HAHA, angan2 semata2.. Hehehe..
    Err.. Apa lagi? Haaa.. Tahun ni aku festime outing ngn kwan2 maktab aku.. Mereka2 adalah.. Mas_Syido_Tasya_Dayne_KakLong.. Herm.. Depa jer la.. Hehehe.. Bawak depa pi SCM jer la en,,, Nak usung p mna lagi.. Hahahah.. Mula ngn Mas & Syido tgk Step Up Revolution.. Then ngn Dayne,Tasya,KakLong plak tgk Paranorman ! >.< Yeah !

       Haaa.. Yang last ni exclusive tau.. Aku & Mas dan Syido join jarang2 akan patrol*konon* a round the maktab.. Weeeeeee.. Kadang2 sampai tiga round kami pusing maktab.. Yer.. Kepada Pengetua, Hep , Hek , Hea & Ketua Warden yg dgaq budak2 dok hingaq time pkol 9-11 time sabtu malam ahad.. Kami lettew.. HAHA.. Actually , bukan kami ja.. Ada ja bebudak lain yg round.. Tapi kami buat jadi macam routine mingguan..
     Akhir sekali.. Aku sangat & tersangatlah ingin berubah kearah KEBAIKAN.. Sapa xdak mmg muhung la aku baq hang.. In shaa Allah.. Org kata...Pelan2 xpa.. Jgn xdak langsung.. Heee.. Oukaylah.. Esok dah mula tahun baru.. Dah kena balik maktab.. Ready nak kena rotan sebab murajaah seciput.. Homework baru nak start buad ! :D.. Muahahahahhaha ~ Dan , BABAI BLOG [\]

     Sekian Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.. !

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???