Thursday, December 20, 2012

# Last Hangoud 2012 :'D

Assalamualaikum warahmatullah :)

    Alhamdulillah.. Everything was fine today.. First destination was NurSyamimi bt Ahmad Ghazali :) *betul.dah.ejaan? :P* Heee.. Buleh plak beliau bayangkan aku berBaju Kurung masa aku tgh tunggu dy kat luar umah dy.. HAHA.. Merepek lah Mimi ! >.<

     Then, jalan pegi ke rumah Siti Nur Syafiqah bt Gazali.. HAHA.. Nih lagi sorg.. Aku soh siap awal2 xnak.. Mula la macam2.. Then pegi umah Nur Syafina Athira bt Salmihan..*betul.ke.x? :P* .. Then, straight away to Library :) Hantaq buku jer lahhh... Last hangout xde mknenyer kat Library jer kayy .. (^_^) ..

     Dah sampai Sunway.. Tengok-2.. Cerita yang ditunggu-2 oleh Mek Klate tu xderw pewn.. HAHA ! And Life Of Pi pon start pada jam yg agak lewat.. So, we decided to have a break kat FoodCourt lah.. Then Siti ngn Mimi took their LunchBoxes.. HAHA.. Aku xmakan sniri pon.. Tapi disuap penuh romantika oleh kedua sahabat aku nieyh.. HAHA ! [>.<] .. Style derr.. Sweet kowt !

     Dah tu.. We went to Popular Bookstore.. Kononnya nak ushar novel lah.. Huhu.. Nothing suits my taste by that time lahh.. Sedeyh! Then.. Suddenly.. I saw two guys.. They're from the same school as mine.. Bebudak f4..  Amar Emir and Sufiyan .. HAHA.. Dah tu.. Ape lagi.. Laarriii !! Ape function aku lari dari diorang pon aku xtau.. Just aku xnak nmpk diorang depan mata aku.. HAHA !

     Dah tu.. Bincang punya bincang..Discuss punya discuss.. Inilah hasil keputusan mesyuarat xbrapa nk agung KayCee.MingMing&Sitot. HAHA ! Damn lahh.. Lawak !

~TheHobbit::AnUnexpectedJourney~
    Saja la ajak bebudak nih layan 3D .. Survey2.. Depa 1st time.. Kira orait la tu.. Dahtu.. Hehehe.. Mula la kami membuli Cik MingMing kami.. HAHA.. Sapa lagi kalau bukan Mimi.. Lalalala.. Mula2 Siti.. Then Aku.. Then.. Jenoh la dok paksa budak Mimi ni naik penimbang berat tuh.. Wakakaka.. Last2 naik jugak beliau.. Nak tau result kami?

Jeng-Jeng-Jeng... ! HAHA, xmau la habaq.. KakakSyamimi dah warning awai2 jangan upload kat mana2.. Atau bagitau kat mana2.. Segan lah pulak.. Kata beliau.. HAHA !

     Next stop.. Surau lah.. Zohor situ.. Herm.. Jumpak plak mereka2 yang aku lari dri depa tadi tuh.. Haihh.. Cepat2 aku masuk surau.. Saja la Siti ngn Mimi ni... Timing xpenah nya set.. Adeh ! HAHA.. Lek2.. Gurauan semata2.. 

        Then ! Masuk hall la.. Apa lagi.. Dalam crita tgh2 dok layan tu.. Ada la satu part agak kurg rancak.. Boleh plak MekKlate ni layan buat taik mata dalam hall.. Adehh.. Mentang2 la gelap gulita ! Haiiyoohh ! Ini macam pon ada kaa? Haishh ! Siti..Siti.. Ade plak gitu? ZzzZzzZZzzz.. Dgn spek 3D dok senget.. Lawak derr !

     Dah dok lam tu.. Sejuk la plak bhaii (_ _") .. Siyes sejuk.. Aku smpai ketaq2.. HAHA.. Punya la lama dok lam tu.. 3 jam aku rasa.. Lama la jugak.. Tapi standard la 3 jam kanss?? HAHA.. Dah abeh crita.. Walaupun crita tu tergantong sikit ending dya.. Dan lagi snap gmbaq aku ngn spek 3D .. Haihh ! >.<.. 

~DahMacamNtahApa2~
     HAHA.. Dah kluaq tu.. Herr.. Destinasi utama? Cari bangku nk lepak sait la maitt.. Sejuk gedi hang tau? Rupa2nya kat luaq pon hujan la maitt.. HAHA.. Hadeih... Patot la aku ketaq terlebih macam! HAHA ! Dan.. Last detination dalam Sunway.. Toilet ! HAHA.. Xde kje cari kje dow ! 


    Weeeeeeeeeeeee... Merepek lah.. sorg tgk straight.. Sorg tgk kiri.. Sorg tgk kanan.. Hah, elok ! HAHA ! Mula la tu.. Kekeke.. Dah abes tu... Ape lagi? Gerak balik arr ! >.<
Sekian, may peace be upon you ! :D 

Mimi & Siti :: Muachxx ! <3 !

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???