Sunday, January 20, 2013

# I'm back! *Terminator*

   Assalamualaikum warahmtullah..

      Setelah sekian lama aku tidak bernukilan di sini *ceh!* HAHA , lama lah sgt en? Herm.. Actually, byk gila story aku nk sumbat dlm post ni.. Memandangkan minggu depan cuti Thaipusam aku xmau balik rumah.. Why? Balik rumah aku tak jadi org.. Jin+Manusia pon lagi bagus aku rasa..

      Sebab tu bila kawan2 aku yg bukan budak KB mention pasal UA depan aku.. Mesti kena sound.. Hakikatnya, aku tak layak dapat tittle tu.. Yep, Nur Amirah Hanis tak patut pon dapat tittle UA.. Aku xmau sbb aku dapat tittle tu nanti memalukan smua komuniti UA kat sana.. Huhu..
 
     Dah la tu, nak story lagi nih.. Semalam Ustazah Sharifah mai.. Rindu gila kat ustazah walaupun baru jumpa minggu lepas.. HAHA , gewdix tuc? Sakai en.. Lalalal.. Tapi kan, siyes tak puas sembang dgn ustazah.. Besa la.. Ustazah kan dikenali ramai.. Sapa la xkenai ustazah tu.. HAHA , fofularr plak tu kanss? Wakakak.. Bukan apa.. AKu just xpuas nk sakat ustazah #agak.sadis.disitu#

     Dahtu.. Kes Jumaat hari tu.. Seperti yg diketahui umum.. Result aku Final Sem 2 2012 membuatkan aku kecewa sampai guling2 atas lantai masa 1st time tgk kertas result yg sampai kat rumah.. Mana tak nya.. Aku tak la target 4.0.. Tapi, atleast aku nk jugak rasa dpt 3.8 above untuk final sem 2 2012 tu.. Agk gedik disitu, namun.. Itu hak aku sbg sorang student yg mempunyai cita2 .. Tak puas ati? Diam, aku xmau dengaq pon.. Wakakka..

    Then? Apa kena ngena dgn hari Jumaat tu? Kes dia.. Aku pi tgk result yg baru ditampal kt board pointer lah.. Bila pointer dah tahu, ranking pon mestila nk tau jugak kan? Hehe.. Betapa terkejutnya aku cari nma aku tang list 3.70+ xjumpak? Why? Sedangkan total smua 175.. Cukup? Kenapa nma aku ghaib?

      Tetiba Afiqah Hanani kata " Weh KakCik, lawak kot.. Nama hang kat sini lah.. Pointer 3.70+ konon... Huh!" Sambil buat muka slumber badak.. Aku pelik ah.. Apsal plak sesat nma aku kertas number 2 nih?? Sekali ushar pointer? Jeng Jeng Jeng ! 3.90 ?! What thee....?! Ya Allah ! Terkujat gilas ! Alhamdulillahhh !! Dah la Bilik Teratai kat sebelah ja.. Cikgu2 tgh ada tazkirah ! Wakaka.. Mintak2 le depa xdgaq aku jerit time tu.. Hohohho...

       Lagi lagi? Ya, aktiviti melepak di Aras 3 Cempaka smpai pagi ! Bersama mereka2 yg boleh la nk dikatakan sekepala hotak dengan aku.. Alhamdulillah aku sonok lepak ngn depa.. Wakakka.. Layan lagu.. Makan megi.. Macam tak sedaq diri ja tahun ni nk amek PMR.. Main2 aje en? Huhuhuhu... Kan?

~ OurArtwork ~ 
~ 1stTimeKenalAimanNordin! ~
     Hah! Senior aku yg terbaeekkk mai maktab.. Setelah mendapat tawaran masuk Permata Pintar kt UKM Bangi.. Baru f4 dah merasa dok U.. Hebad ar kau Aiman ! xD.. Cmna aku kenal+agak rapat ngn dia? Punca.. Aktiviti knowledge on the wall... Disebabkan aku semangat nak berbakti pada maktab.. Join jer la.. Alang2 dah tangan tu berseni.. Wakaka.. Agak.bajet.disitu! #lol ! # Dia la ketua group kami.. And, dia f3 time tu.. Sorg f5 , siyes ntahapa2.. Mai lukih pastu blah? Kesian kat kami.. Tapi xpa la.. Atleast dia lukis la jugak kan? ANIMAL CELL yg SUSAH gila nk lukis tu kan ? Wahahha.. Kejamkejam.. Dah la kami group paling sikit ahli.. 5 org ja kot !

       Tapi apa2 pun Aiman.. Buat elok2 untuk studies hang.. Aku doakan kejayaan hang dunia akhirat ! :D Semoga berjaya weh ! Siyes rindu nk kacau hang ! :D Good luck Aiman ! :'D..

       Ada org pelik tgk aku rapat dgn budak laki.. Pelik? Siyesly weh? Dia pelik tgk aku rapat dgn laki? Wooo !! Cmna ayat dia tau? "Rapat jugak eh ko nih dgn budak laki" <<lebih kurg la.. -.-.. Sah sah.. Tak brapa kenai aku lagi la kalau cmtu ayat dia.. Hadeh.. Sedih aku .. Tak pa la.. Kiranya slama ni dia igt aku budak baik yg xrapat dgn laki la ek? Wakakakaka.. Aku siyes xsangka ! >.<

    Herm.. Apa lagi aku nk crita? Yep, esok kena tasmi' 2 page.. Baru hafal 2.. BARIS.. Mmg best ! Orait la.. Nak benti takat ni ja kot? Kan? Huhuhu.. Doakan kejayaan aku meningkat dan berterusan ea kawan2 blogging dan readers setia aku sekalian ! :D.. Sekian, Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh ! :D

#aku.sayang.ampa.smua# :*

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???