Sunday, February 10, 2013

# KesabaranItuPerlu

Assalamualaikum..
~TRUTH~
    Innallaha Ma'asSobiriin.. :) ... Sesungguhnya.. Allah bersama dengan mereka yang bersabar.. Oleh yang demikian.. Bersabarlah sahabat2 ku sekalian.. Okkayy.. Maybe aku tak alami apa yang hampa rasa.. But know this.. Aku sayang budak batch aku !

     Well, without kita semua yang ada masa kita mula2 masuk dulu.. Mustahil kita adalah kita yang gempak sekarang ni.. Ukhuwah antara kita maybe tak nampak ketara.. Tapi aku yakin antara kita terbina satu hubungan yang sgt utuh..

    Tak percaya? Kalau tak.. Masakan masa kita form 1 dulu result batch kita 2nd Inter-MRSM? Dan tahun lepas punya result pon gempak jugak.. Kan? Mustahil kita tak boleh buat untuk PMR tahun ni.. Aku yakin kita semua boleh buat.. Walaupun setiap antara kita ada kelemahan.. Namun yang paling penting adalah.. Setiap antara kita ada potensi tersendiri..
~Kan..?~
     Kan? Kita satu batch yang sangat united.. Aku harap lepas ni.. Semua yang rasanya tak elok.. Tak perlu ikut.. Yang rsa baik dan bagus tu contohilah.. Kan? Kan? Kan? Hermm.. Pasal musibah bala yang sedang melanda sekarang ni.. Kita hanya doakan yang terbaik untuk kawan2 kita.. In shaa Allah :) Masih belum terlambat !

     Benda tak confirm lagi.. Usaha yang kita ada sekarang, hanyalah berdoa.. Kalau ada cara lain.. Boleh usahakan asalkan benda tu rujuk dulu mana2 yang patut.. Jangan buat ikut sedap hati aje.. Kang salah jalan, semua benda tak jadi.. Silap2 jadi lagi teruk..

      Kita teruskan usaha kita selama ni.. Buktikan yang kita boleh ! Kan? Huhuhuh.. Sapa tak sedih bila benda camni jadi.. Just ini dugaan Allah kat kita.. Doa , doa dan terus berdoa untuk kawan2 batch kita.. Harap tak perlu jadi apa2 lah kan? :)
~Love-the-moments~
     Sekian, may peace be upon you! :)

#batch.kita.batch.tergempak! <3
   syg.ampa.smua.! <3

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???