Sunday, February 3, 2013

# MenarikMingguIni ! Q_Q

   Assalamualaikum! HAHA, gmbaq kat atas tu gmbaq msa aku jadi helpers masa Pendaftaran Form 1 sesi 2013 hari tu.. Tgh rehat blkg gerai Homeroom Syahir.. Lepak sat atas moto Ust. Mursyid.. Legend woo moto nehh.. HAHA.. Aku tak update pon kan psal Registration bebudak tu en? HAHA.. Malas! Herm.. Sebelum bebudak KB balik cuti.. Kan sambutan Maulid Nabi? So, ada aktiviti Busana Muslimah pada petang itu.. Hasya Kamalin ::model.304:: Ni ada gmbaq kami stu kelas.. :D

      Tak jadi model, amek gambaq gn model pon boleeyyhh lahhh.. Wakakakka
~Berdiri depan dari kiri: Sarah,Afiqah,Wanie,Hasya,Aku,Kaklong
Duduk belakang dari kiri: Mun,Azah,Alya,Abby,Wan,Aisyah,Sapie~
    Okkayy.. Last aku update kan msa seminggu sebelum Cuti Thaipusam tu kan? Yang hakikatnya masa cuti tu aku tak balik.. Alhamdulillah la homework xdak la bertimbun sgt lepas cuti tu.. Yes ! Bangga seh! :D Orait.. Sepanjang penetapan aku kat maktab tu dgn hanya 4 org student aspuri.. Perghh ! Sumpah BEST GILAA !! Maktab aman tanpa kesemakan dan kebisingan.. Tambah2 dalam surau.. Baru rsa mcm dok lam surau.. Kalau tak? Dah macam market !

      Then.. ada la something happen.. Mbuatkan aku agak frust masa hari sabtu tu.. Mmg la.. Sapa xfrust do.. Xpa la.. Aku malas nk heboh benda ni.. SEMAK ! Nyampah kot org cemtu..  Huhu.. Abaikan.. Huhuhuhuhuh.. Dan jugak.. Ada lagi benda yg tersangatlah memBAHAGIAkan aku.. Hik !

     Apekah itu? :P LOL ! Well, certain tau yg aq ada admirer seseorang neh.. Wakakaka.. Haish.. Aku xleh blah btoi ar.. Mmg time tu aku brani ckp.. Seronok sampai berguling2.. Wakakakaka.. Adeh.. Angau teruk aku neh ! >.< Hikhik ! Tamau crita lebih2.. SEGAN ! :P

      Then.. Dalam minggu ni.. Ada la ustad ustazah baru mendaftarkan diri.. Aku pon xsempat kenai smua lg..  Baru kenai 2 org dari ramai2.. Sorg tu Ustad Aidin kot nma dy.. Tinggi gila ! HAHA.. And lagi sorg aku kenai sebab dia ajaq kelas Tajwid kami hari Jumaat malam Sabtu harii tu.. Nama? Ustad Syauqi ! :D .. Bapakk arr.. Siyes klau ampa tgk muka dia, mmg xcaya ar dia da nk dekat 26.. Tapi mmg still muda lagi la.. 

    Skali pandang mcm student jer do.. Kecik ! Plus one more , C.O.M.E.L G.I.L.A ! Hahah ! Siyes xleh blah kot masa mula2 dia masuk kelas.. Muka malu2 jep en.. Dah tu.. Mula kami dok nyakat dia tanya macam2.. Baru la nmpk dia mcm leh masuk gn kami.. Wakakaka..

     Herm.. Kemarin.. Aku pegi tolong Cikgu Nasroh kemas tempat dia.. Dah xlama ja lg due dia.. So, tempat dia kat JSS tu nnti ada cikgu ganti akn guna .. So, dengan penuh semangat aku angkat kotak tu.. Angkat kotak ni.. Usung plastik tu.. Plastik ni.. HAHA, cikgu siap blanja kami makan lagi.. Nyam! Then, ustazah Sharifah came ! Herm.. Join sesi beliau berguru dalam JSS.. Kekekeke.. Asyik kena usik gn aku ja ustazah en? Huhuhu.. Aku try nk kurangkan tahap ke'nakal'an aku yg asek ngusik ustazah Sharifah.. HAHA.. Kalau boleh laa.. :P

     HAHA.. Herm.. Petang tu.. Aku pegi kelas.. Kononnya nk siapkan keja skolah yg bertimbun ! Then apa yg aku buat? Just siapkan copy essay ja der ?! Pergh ! Ngeri aku ! Apa yg aku buat selebihnya? Melepak gn Norhazwani bt Hilmi kat kelas... Wakakaka.. Bygkan.. Aku pegi kelas lepas zohor.. Smpai 1830 hrs! Bapak lama.. Haishh.. Ngarot jer Wanie.. Merepek tak tentu hala.. Layan jer la.. Kang 'krik krik' kesian pulakk.. hohoho.. Ceyhh.. Tarakk aih.. Best gila leh lepak gn hang Wanie oii.. Thanks la melayan keGILAan aku semalam.. Wakakakaka..

     That's all la kot.. Kbye! xD Assalamualaikum and may peace be upon you ! xD

2 comments:

  1. assalamualaikum.. amboi2.. ngorat ustad noh.. bukan men lg ang.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.. Tadak gheja weh.. Dah nak jadi laki org dah pon.. Wakakakak.. Igt aku gila tahap hang ka wehh?? :P LOL !

      Delete

Kata2 hikmat dari anda???