Thursday, March 28, 2013

#KerjaKursusSejarah.Rempeyek!

Assalamualaikum warahmatullah !

      Yeah, hari ni nampak tujuan nak update blog aku nieh.. Sebab? HAHA, hari ni baru start buat KKS ngn KKG.. Wakakka, KKG aku dah ada peta daerah SPU.. Thanks to Zulaikha Irdina bt Zakuan. :) Hehe. Also penghargaan dah siap. Atas permintaan cikgu. Wakkaka..

      KKS ? Baru je buat penghargaan, nak print Cover tu nanti lah.. Thanks Pajel for the KKS Cover. Yang paling penting? Aku dah siap for sumber! Kehkehkeh.. Meaning, elemen 1.. Tapi belum siap sepenuhnya la.. Bahan untuk siapkan tu la dah siap.. Hehehe... How? Dah interview bonda kepada Siti Nur Syafiqah :D
Hik! Mekasehh makcik! Walaupun muka malu2 segan2 nak ditemubual.. Xpa makcik.. Xpa.. Janji ada bukti ! <3 Makcik terbaek ah! ^^,)
:: Rempeyek! ::
~BersamaOrangSumber~
~AntaraBahan2UntukRempeyek~
~BuktiDiKawasanKajian~
       Okayy, siyes semalam aku tido pon pukol 3.. So, tak heran lah aku ngntok mse kat lbry td.. Huhuh.. But, dari sampai2 tu sampai pkol 1230.. Aku xleh nak rsa ngntok lgsung.. Why? Sebab Kucai lah..! (_ _") Suka sangat cari psai ngn aku.. Sumpah aku xlarat nak gelak! Dah la dlm libry.. Pergh.. Seb bek librarian xmai halau kami.. Woohoo! .. Kucai.Bajet! :D  (^_^)v
~Amirul.Khusairi~
        Well, he went back at about 1245 camtu la.. Then aku ngn Siti sambung buat keja sampai lah 1330.. Baru mek Qilah ngn Mimi ni nak sampai.. Haish! Serr.. Pkol 1420 pegi semayang n makan.. Pkol 1530 sambung buat kejaa.. Punyala merepek xtentu hala.. Almaklumlah.. Budak2 last batch PMR release tensyen sambil cuba sedaya upaya nak siapkan hw! Wakakka..

      Jalan kaki balik from library lebih kurang pukol 1700 cmtu.. Then, sampai je depan umah Siti , snap sikit2 gmba :) HAHA, why? Rindu2 nnti leh la ushar2.. Kenangan buat KKS .. Wakakaka.. KKS pon nak ada kenangan ka? Tak perlu kowt.. Kenangan antara kami ja penting.. Hahaha.. Agak kejam di situ! Well, whatever lahh..
~Tiga.Dara.Pingitan.~LOL !~
       HAHA, dah abes interview bagaii.. Makan2 sikit kat umah Siti.. Then, what? Abah mai amek lha.. Kebetulan Abah otw nak pegi keje lalu depan laluan umah Siti, malas nak tunggu Abah balik keje.. Ape lagi? To the KILANG! :D Weeee.. Rindu gilaa :D Snap sikit lah.. Alang2 dah bawak cam.. Kekekeke..
~Daddy! <3 ~
    Sekian sajerrr.. Buhbyee! May peace be upon you! Assalamualaikum!! :D




No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???