Sunday, March 3, 2013

#SayByeBye.. :'(

Assalamualaikum warahmatullahh.. :'(

         Keputusan telah pun dikeluarkan.. Well, kami smua kena terima kenyataan yang mereka bukan lagi pelajar MRSM KB :'( .. Sedih tetap sedih.. Namun perjalanan kami yang masih di sini still perlu diteruskan.. Ya Allah.. Bantulah kami ! :/
 
         Ketiadaan mereka agak terasa.. Walaupun aku xrapat sangat dengan majority depa yang kena tu.. Tapi salah sorang mereka adalah budak HR aku.. :'( Tak sempat pon buat perjumpaan HR secara rasmi lagi gn dy skali tahun ni.. Md. Anep ! :( Hanif Md Shahiran...
~Budak.Paling.Bajet.Macho.. :'(~
     Dan jugak.. salah sorang budak kelas aku.. Hazrul Naim.. Mentor BM 304.. Huhuhu.. Lepas ni sapa la nak ganti dia.. :'( Wuhuhuhu..
~Taiko!~
For the first time of my life.. Ada sorang budak laki cakap aku "hensem" ? Damn funny..! Perli siyes xagak2 langsung.. Tapi benda tu aku igt smpay skrg.. Lawak kot Amin! :'(
~Zainal.Amin.303~
Faisal Hasif bin Ishak.. Dulu siyes aku tensyen gila gn hang.. Tapi nak wat cmna en? Dh smpai masa hang pergi.. #ceyhhh..ayat!# Yer la.. sedih kot.. :'( Aku xrapat pon gn dy actually.. But still, dy kawan aku :)
~Pejal.303.ex.104~
          Well, ada lagi 4 org budak batch aku.. They were, Yukh, Pak Ya, Chaet, and Hadi Malek.. Chaet was my classmate.. Ex-104.. Sama mcm Pejal.. Yeah.. They are good frends :) .. As for the other three.. Aku rasa xpernah sembang pon gn diorang.. Haha... But like I said.. They are still one of us no matter what happens..  And this is Shahir Shahabuddin :)
~Chaet~

      Dan jugak aku doakan.. Semoga Allah tunjukkan segala kebenaran.. Supaya kawan2 aku ni dapat stay kat sini.. Kami 1st Batch Ulul Albab Kepala Batas.. :D .. Forever United! In shaa Allah ! :( Ukhwah fillah In shaa Allah :D

4 comments:

  1. Sediyh dowh... huhu.. :(

    ReplyDelete
  2. SUMPAH AKU SEDIHHHHHHHHHHH DOWHHH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pon sedihh jugak.. Paling rindu Md. Anep lahh.. :'(

      Delete

Kata2 hikmat dari anda???