Friday, February 27, 2015

#MingguAktiviti2015

Assalamualaikum warahmatullah!

           Heyya. Hahaks, sementara tunggu Syazaleen buat part dia, layan hapdet blog satttt lha ~ Hermmmm.. Sekarang time BM, aku punya part dah setel untuk prepare presentation. Minggu nih dah mula feel da heat of next week's pressure. Minggu depan minggu aktiviti, yang sangat kalut pasai Khamis petang tu dah kena berangkat ke kem. Jyeah. But, ada tekanan positif, aku dengan Ammar kena handle kawad perbarisan Rumah Biru Firuz bakal JUARA keseluruhan tahun ni, insyaAllah. Doakan eh kitorang menang tahun ni? Aminnnn <3

          Preparation untuk kem, untuk menembak nampak gaya macam tak sempat nak merasa intensif ke training warm up sebelum pi kem.. Push up setiap hari 20 ja mampu ~ haha. Takpa ah, petang ni ada meeting dengan jurulatih yang ikut pi kem.. Doakan kami bawak balik kemenangan! Amin!

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???