Sunday, February 22, 2015

#TahunBaruCinaHoliday

Assalamualaikum warahmatullah.

       Yeehaw! Wadup? :D Feelin' a lil boost up in here. Well, just came back from hometown. Cuti raya cina ni tak duduk rumah pun. Setel hal family semua dekat kampung.. Tiga malam gak ah tidoq Juru. Heaven jugak, seronok pasal berfamily gathering semula. Last gathering, masa arwah tok sakit dulu, sampai la tok meninggal. Tak sedih tu tipu la kalau tak sedih.. But, yea, we must keep on movin' aite? Keepin' on track.

     Yep, balik cuti ni tadak hw. Hahahahahahhaahahahahhaahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah. Nampak kat situ? Mohon nampak ya. Mohon. Blerghh.. Balik kampung selain setel hal family kita bergotong-royong kemas rumah tok.. Bersantai-santai berjimba-jimba ya! Lepak ataih batu, karok lagu ramai-ramaii.. Hahakss, bila last buat benda tu semua taktau lah. Yang pasti, happening gila balik kampung kali ni. Seronok :P

       Sure gonna miss 'em all. Chik, Pak Njang n Njang dah ada kat SP. Aku petang ni balik maktab, Emma dengan Pa'an ada skali. Escort aku balik maktab, KATANYA. haha. Bajet ada tukang escort pulak aku. Balik maktab ja puns >.< Ahaks.

       Damn, ada something happen masa tgh ada kat rumah tok. Huhuhu, sedih sedih sedih. Maybe no one perasan, but huhuks. Aku tak nak ada orang perasan puns. Biarkan. Beralih arah katanya. Takpalah, nak buat cemna en? Terima jer lha, hal kau, kau punya pasallah. Aku tak mahu masuk campur.

       Well, well, well. Sure do hidup tak pernah lari daripada ujian. Hihiks, try lha dengaq lagu Segenggam Tabah dengan Keredhaanmu , by Inteam. Both helps keepin' me on track. Links provided: Keredhaanmu - Inteam , Segenggam Tabah - Inteam .

         Tadi balik cuti ni download 4 lagu, dua lagu tadi + Thinkin' Out Loud by Ed Sheeran dengan Uptown Funk. Murajaah jalan tapi tadak modai. Huhuksssssssssssssssssss, itu sadis. Ngeh~

       Yow, 5th March ni gonna be otw to Besut - Terengganu! InterCamp tahun ni, walaupun terdapat sedikit mehnah tribulasi sebelum dapat kelulusan nak bawak budak lama pi tahun ni, tapi takpa ah. Kami buat lha sehabis baik kat sana dah nak pelekeh sangat. Huhuks. Allah ada, takpaa weh. Watlek, watpisssssssss ja baq hang. Nah, tedia.
Teka muka sapa sekerat kat bawah neh. Hahah, budak ni da pandai Selpiaq baq hang. :D
           Ouh, forgot to mention, made new glasses dah. Alang-2 nak kena pi kem en, baik buat spek siap-2. Kang naya ja aku nak shoot 100m kedepan tak nampak target. Tak kena saja ah, dah buat spek wider view dah tu. Pajel ah mula pasai wider view tu. Hahahha, thanks bebeh. Ahaks. But, hell yeah. Ada jugak some f*ckin' retards dok pertikai kenapa aku buat spek frame ala rayban bagai katanya buruk lah, besaq sangat lah kans. Yang cakap sambil melawak tu aku tak kesah doh, yang cakap ala tak puas hati tu aku hangat sikit la. Dafuq la semua nih (_ _") Aku punya pasai la aku nak pakai dah aku suka. #helaian ja tau? Syel.

GTG guys, mula sibuk untuk kem k.po dan minggu aktiviti nanti :D Jyeah, strivin' yet strugglin'. Love y'all. Prayin' for me when ya rmber 'bout me yah? :D

MAY PEACE BE UPON US ! <3

Less than three <3

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???