Sunday, April 5, 2015

#Upcommin'Selaras_II

Assalamualaikummmmm semuaaaaaaaaaa <3

         Heyyyyyyya! :D Hidup maw rancakkk , ceria maw selalu beb. Ceywah. Ahaks di situ, wakakka. Tadak keja aku neh.. Hewhew.. Hokay hokayyy, apa maw cer? Hermmmm.. Lepas tragedi kem inter-mrsm haritu, ada lagi tragedi yang sangat tragis. Huhuhuhu.. Sangat takleh lari dari ujian. Ajet-ajet nak cakap "Catch me if you can" , tapi takleh. Kompem kena tangkap. Wuuhuhuhu.. Sabaq ja lha hati oiiii, Allah nak sediakan hang untuk benda yang lagi besar daripada semua tu. Hewhew. Solat, sabar. Sabar, solat. Jangan tinggal semua tu.. Well, it seems like, when you advice someone, the advice that you had given will eventually been tested on you yourself tau. Be prepared je lah when you gave some reminder to anyone, be sure to take note of what you say. It should be a reminder to yourself as well kay. Hehekks. Dulu cam tak caya ja, skali kena kat batang hidung sendiri.. Nahhhh, rasakan penangan padu tahap tujuh petala langit sampai lajak ke kerak bumi. Tuddia baq hang punya analogi. Hahah, sakai.

          Well, nampaknya even in hardships, there'll always be some happiness. Can't resist, HE said it already in the Quran ey? Dalam setiap kesusahan itu ada kesenangannya, kan? Ditto that. Should always bare that in mind. Hoyeah, SPM makin dekat, SPMRSM apatah lagi.. Dengan tak pasai-pasai tukaq balik kena buat Paper 3, tak jadi pursue amali. Blerghhhh, tapi bersyukur gak ah.. Buat amali best, tapi risaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ya amat kalau tak dapat result yang sepatutnya, huhu. Nama pun EXPERIMENT! Choi.

           Jadual rutin bertambahh, setiap Rabu and Khamis got archery practise.. Harap-2 tahun ni punya result being better than tahun lepas lahh.. Ada experience sikit, but tak penah pun merasa lessons yang sebenar. Cam teringin nak ada personal couching. Ceyyes, in your dreams lah budak. Bersyukur kau atleast ada jugak pengalaman pegang natang bow tu. Ada budak batch yang sentuh pun belum hokay? Huhuhuhuh. (_ _")

           Tetiap sabtu pagi got wistaraaaaa, tersangatlah bersyukur dapat 3 ja mentee. Tapi....peh. Abaikan. Tak patut semakkan dekat sini. Wakakakka. Hermm.. Mula dah dapat tajuk-2 yang bakal diuji masuk exam selaras II sem I ni.. Hewhew.. Tunggu ahh.. Mula dah pressure nak exam 4 paper sehari. Ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sabaq je lha. Bio, syariah dengan addmaths hari last. Pergh. Rasa kat situuuu, sakitnya tu  di sini bhai ! Wakakak. Pulun laa wehhh, pulun dari awai tak susah kalut time last-last minit. Huh! Chaiyokkkkkk dearest self!

             Hati quite berbunga-bunga sejak belakangan ini.. But, can't be too much. Might disrupt jugak kadang-kadang tu.. Banyak kena tahan sabaq la jugak.. Awal lagi, belum masa lagi.. But, having a best buddy by ur side can be one kinda faktor penolak la gitu. Paham tak? Ah, pasai pi. Hahahha. What they call? Entah. Tak terer sangat ENGLEISHHH nih.. Wakakak.. Abaikan. Mula merepek dan meraban tak tentu hala dah nih. :P Wakaka. 13th April ni start selaras II.. Hope strive better than selaras haritu yang result Bio dapat atas pagaq ja. Bukan atas pagaq lepaih A na, ataih pagaq dari FAILED. Huhuhu. Sabaq ja lah. HUARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Tekanan membina namanya tu, mohon tingkatkan kesabaran tahap ultra. Kah!

             Pray for me guys! MAY PEACE BE UPON YOU! <3