Monday, November 9, 2015

#Sekolah

Ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, stress!

          Ceitttt, pengerusi MARA mai maktab. Wai wai wai wai wai wai wai wai wai nak kena mai? Aku baru nak lepak landing kat kiub, gemilang 3.15.. Keju betul. 2.30 nak meronda asrama puloks. Haiyyooo (_ _") Sabar je lha den. Huhuks. Kay la fine, atleast semua budak turun awal untuk gemilang. Alhamdulillah, terima kasih sesangat. Yay.

       Choih, pagi tadi lawak Ferdinand Magellan macam hapa lagi harini. Rupa-2 nya, dia yang bunuh suami Masnah. Then, Masnah sumpah dia. Tu yang muncul masuk dalam Paper Sejarah SPM tu. Dengan harapan, nak mintak tolong bebudak SPM tolong dia, sebab dia sesat masuk dalam paper. Malangnya, bebudak SPM pun sama sesat dengan dia taktau nak jawab cemana. Hm hm. Warghhhhhhhhhhh. Belayar lah kau Ferdinand. (_ _") Cesss, keju.

 Lawak paper BM, semua troll kenapa Masnah menangis. Lawak paper BI, macam mana Mila boleh text dengan Zain sedangkan Mila tu Beluga Whale yang selamatkan Yun? Hadoiy. QS? QS kat maktab aku lawak nota tudingan je lah. Kbai, gemilang nak start. GTG. <3

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???