Friday, January 22, 2016

#terimakasih

Assalamualaikum warahmatullah.

    Susah kan nak move on? Hahahah. Sabar je lah kan, kc? Lewls. Senyum. Sakit rasanya dibuat tidak endah tu takkan senang untuk hilang. Takpe. Terima kasih sebab menyedarkan aku betapa banyaknya masa terbuang. Yes, salah aku sendiri.

Terima kasih,
Kerana pernah datang,
Lalu menghilang.
    Terima kasih,
    Kerana pernah ada,
    Lalu tiada.
Terima kasih,
Kerana pernah menghiburkan,
Lalu pergi membiarkan.
    Terima kasih,
    Kerana pernah meninggikan harapan,
    Lalu menjatuhkan.
Terima kasih,
Kerana pernah dekat,
Lalu jauh tiada terikat.
    Terima kasih,
    Kerana pernah peduli,
    Lalu tidak lagi kini.

If, just if, that you're sorry, mane lah tahu kan kalau wujud rasa cemtu eventho kau kan tak selalunya berperasaan sangat hal-2 macam ni kan. Don't be, which aku rasa keyakinan aku sangat tinggi untuk tidak itu, sebab, I am the one who trusted you. My mistakes, not yours. Thanks. Space still vacant. Thanks to you. Hati kau pun dah kosong kan? Tahniah.


   

No comments:

Post a Comment

Kata2 hikmat dari anda???